Meteen naar de inhoud

Levanto is dé specialist als het gaat om retail branding en business signing van outlets, winkels en andere commerciële toepassingen. Signing, displays, complete visual identities; alles wat een winkel of bedrijf zichtbaar maakt naar de buitenwereld nemen wij voor onze rekening. Van het allereerste ontwerp tot de ontwikkeling, productie, installatie, service en alles er tussenin. Wij brengen merken tot leven, van overweldigend groot tot in het kleinste detail.

Servicen – (Value) Engineering – Logistiek – Voorraadbeheer – Opslag – Fabricage/productie
– Installatie – Reparatie – Assemblage

1box
bruna
Claudia strater
Delhaize
Etos
AH
Ici Paris XL
DSC04046_BEW
IMG_6404_Bruna_4x3
DSC06528
Delhaize_Foto-1
Etos_Case_Foto's_1600x952px-4_WEB
AlbertHeijn_Animatie_Afbeeldingen_1600x1200px_Tekengebied 1 kopie 4
ICIParis_Case_Foto's_1600x952px-3_WEB
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Het creëren én raken van de sweet spot tussen retail branding en de keuzes van consumenten

Brand Junkies focust op het leveren van alle tools, technieken en tactieken die je nodig hebt om de wereld van retail naadloos aan te laten sluiten bij die van je consument. En zo die consument onlosmakelijk te verbinden met je merk (of consumenten met je retail-omgeving).

In een hyperconcurrerende markt waar consumenten steeds meer en vaker van merken een experience verwachten, creëren wij unieke ideeën die die sweet spot perfect weten te raken. Hoe? Door te denken als een consument. En te handelen als een retailer.

Ons award-winnend creatief bureau weet als geen ander rake strategieën te ontwikkelen, die we vervolgens creatief vertalen in onderscheidende designs en retail-omgevingen én marketingtools die werken. We helpen onze klanten slimme keuzes te maken die altijd zorgen voor meer én betere resultaten.

Tony Chocolonely
SwissFlex
Scherp
Etos
Holmak
Blokker
Bie de bron
TONY's_Afbeeldingen_1600x1200px_Tekengebied 1 kopie
Swissflex - The bed of your dreams 1600x1200px-2
Scherp Online - Connecting worlds 1920x1080px_STILL-IMAGE
ETOS_Afbeeldingen_1600x1200px_Tekengebied 1
Holmak_Website_1600x1200px
Blokker - SRV Buurtbus 1600x1200px-2
BieDeBron_Schort_1600x1200px
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bj logo

Met House of Print, tot voor kort gekend als Fast Copy, bieden wij totaaloplossingen voor onze klanten.

We zorgen voor ontwerp, productie én uitvoering. We bouwen webshops voor onze klanten en vullen die met producten, van printwerk zoals briefpapier, omslagen, folders, kaarten en kalenders, over gadgets tot alle soorten textiel, posters, banners en andere visuele materialen. Maar net zo goed kunnen klanten bij ons terecht voor hun unieke geboortekaartje met goudfolie en letterpress, een menukaart op synaps, een banner met airtex, die speciale gadget voor de beurs, promomaterialen voor het festival, een pet met zilverprint, enz… We denken out of the box en vinden steeds de oplossing voor de uitdagingen die onze klanten zien.

House of Print kan zich buigen op meer dan 30 jaar ervaring, en streeft ernaar om haar klanten te ontzorgen. Steeds meer wenst de klant beroep te doen op één leverancier voor alles wat bedrukt wordt, van naamkaartjes over bedrijfstextiel tot de totem aan de ingang en het spandoek op de muur. De integratie binnen Institute of Ideas is dan ook een ideale stap voor deze Belgische parel…

House of print
House of print
House of print
House of print
House of print
DSC09991
DSC00075
DSC00073
DSC00042
DSC00001
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

let’s talk.

Ben jij klaar om met jouw merk de wereld te veranderen?
Lijkt ons een goed idee. Neem meteen contact met ons op en we praten verder!