Meteen naar de inhoud

Levanto brengt jouw merk, winkel en visuele identiteit tot leven – op elke manier die je je maar kunt voorstellen.

Levanto is dé specialist als het gaat om retail branding en business signing van outlets, winkels en andere commerciële toepassingen. Signing, displays, complete visual identities; alles wat een winkel of bedrijf zichtbaar maakt naar de buitenwereld nemen wij voor onze rekening. Van het allereerste ontwerp tot de ontwikkeling, productie, installatie, service en alles er tussenin. Wij brengen merken tot leven, van overweldigend groot tot in het kleinste detail.

Servicen – (Value) Engineering – Logistiek – Voorraadbeheer – Opslag – Fabricage/productie
– Installatie – Reparatie – Assemblage

Slide 1
Albert Heijn AH logo
Albert Heijn
| signing

Levanto creëert en levert sinds 2006 alle signing voor veel AH-winkels door heel Nederland en zelfs in België. Van lichtreclames en lichtbakken tot LED- en gevelreclame, point-of-sale-materiaal en instore signing.

Slide 2
Scherp Online logo
Blokker
| signing

Blokker Holding is een Nederlands retail-concern met vier winkelformules. Circa 1.000 winkels en ruim 8.500 medewerkers in zeven landen.
Levanto is onder andere verantwoordelijk voor het voorzien van lichtreclames en lichtbakken tot LED- en gevelreclame en instore signing in Nederland.

Slide 2
Etos logo
Etos
| signing instore

Deze frisse Etos-formule wordt toegepast bij meer dan 200 winkels door heel Nederland. Het is belangrijk dat de herkenbaarheid en uniforme beeldhouding een eenduidige identiteit creëren.

Slide 1
Welkoop logo
Welkoop
| signing

De nieuwe Welkoop formule heeft meer aandacht voor service met echt product specialisten per afdeling. Wij maakten onze handen vuil om ook deze vestiging extra te laten opvallen, zowel binnen als buiten en dat was een kolfje naar onze hand!

let’s talk.

Ben jij klaar om met jouw merk de wereld te veranderen?
Lijkt ons een goed idee.