Meteen naar de inhoud
Brand Junkies logo

Het creëren én raken van de sweet spot tussen retail branding
en de keuzes van consumenten.

Brand Junkies focust op het leveren van alle tools, technieken en tactieken die je nodig hebt om de wereld van retail naadloos aan te laten sluiten bij die van je consument. En zo die consument onlosmakelijk te verbinden met je merk (of consumenten met je retail-omgeving).

In een hyperconcurrerende markt waar consumenten steeds meer en vaker van merken een experience verwachten, creëren wij unieke ideeën die die sweet spot perfect weten te raken. Hoe? Door te denken als een consument. En te handelen als een retailer.

Slide 1
Koenen en Co
| website

Brand Junkies ontwierp de website en deze is tot in de puntjes uitgewerkt. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat de website volledige SEO-proof is.

Slide 2
Scherp Online logo
Scherp Online
| identiteit

Scherp Online is groeiende en verlangde naar een solide identiteit om de wereld te vertellen waar zij voor staan. Brand Junkies heeft hun identiteit, positionering en visuele stijl ontwikkeld.

Slide 3
Swissflex
| zomercampagne

Voor de afgelopen zomercampagne heeft Brand Junkies de fotografie, videografie, landingspagina, online ad’s, in-store promotie en direct mailing mogen verzorgen.

Slide 3
Alfa bier Logo
Alfa Bier
| zomercampagne

Zowel offline, met print advertenties in tijdschriften – als online, met verschillende video’s, digitale banners en social media posts, zette Brand Junkies Alfa in het zonnetje.

Awards

Ons award-winnend creatief bureau weet als geen ander rake strategieën te ontwikkelen, die we vervolgens creatief vertalen in onderscheidende designs en retail-omgevingen én marketingtools die werken. We helpen onze klanten slimme keuzes te maken die altijd zorgen voor meer én betere resultaten.

let’s talk.

Ben jij klaar om met jouw merk de wereld te veranderen?
Lijkt ons een goed idee.